Vi är stolta återförsäljare av YakAttack

YakAttack

YakAttack Kajaktillbehör

Denna vår så blev vi godkända som återförsäljare av YakAttack kajaktillbehör. Vi är ensam i Sverige med att sälja YakAttack!  YakAttacks produkter är av utmärkt kvalite och amerikanskt ursprung och passar väldigt bra ihop med fiske kajaker från Jackson Kayak, även det ett amerikanskt märke av hög kvalitet som går att beställa från vår webbshop.

Om du vill ha något av YakAttacks produkter som inte finns i webbshoppen, kontakta oss så beställer vi hem det. Vi älskar att prata om kajakfiske och prylar, så kontakta oss gärna med frågor.

070-625 97 30

YakAttack Anchor Wizard

YakAttack har funnit flera smarta lösningar som deras Anchor Wizard. Anchor Wizard är ett ankringsystem som gör det möjligt att reglera hastigheten som ankaret släpps ned. Du kan släppa ned ankaret utan att handtaget snurrar runt. Efter att du har ankrat så kan du enkelt släppa efter mer lina för att fiska av ett område.

Om du vrider handtaget medurs så låser spolen och du håller dig förankrad på plats medan du fiskar utan att behöva kämpa mot vinden eller strömmen.

När du är redo att flytta till en ny fiskeplats, vrider du spolen framåt för att ta upp linan tills ankaren glider in i röret och är säkert placerat ut ur vattnet och ovanpå din kajak. Inget mer trassel, mindre att hålla reda på i kajaken, och du håller händerna torra.

Här är en produktvideo som visar hur ankarsystemet fungerar:

Beställ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *