Välkommen till Lodge Gäddträskt. En perfekt plats för kajakfiske i Norrland. Här finner du ett fantastiskt boende med närhet till riktigt bra fiske i många olika typer av fiskevatten. Huvudmålet för fisket här är gädda och abborre, men ni har även god tillgång till fiske efter harr, öring och lax.

Lodge Gäddträsk var en gång byns affär och det har nu restaurerats till ett charmigt och rustikt turistboende. Det hyrs bara ut till en grupp i taget så det finns inga främmande gäster i boendet när ni hyr det. Det är beläget i den lilla byn Gäddträsk utanför Lycksele och är perfekt för barnfamiljer och fiskare/jägare.

Förutom fiskekajaker så har vi dessutom båtar utplacerade i 4 olika vatten. Sjön Gäddträsk ligger bara 100 m från boendet. Det finns även möjlighet till laxfiske i den närbelägna Vindelälven (80 km från boendet). Det finns även badplats och vedeldad bastu ca 800 m från boendet. Standarden är hög med 14 enkelsängar, TV, Internet, två kök, 3 WC och 2 duschar.

Kajakfiske paket med självhushåll:

Byn Gäddträsk ligger i mitten av ett antal sjöar och vattendrag. För att ge maximal frihet för våra gäster har vi även placerat ut båtar i fyra olika vatten. Bara 100 m från huset hittar ni två båtar vid sjön Gäddträsket. De andra är placerade 10-20 km från huset. Cirka 15 km från huset hittar ni även två åar med bra fiske. Örån (Aborre, gädda och harr) och Granån (öring och harr).

Mellan 15/8 – 14/9 erbjuder vi även guidade turer till laxfiske i Vindelälven.

Självklart får ni med er detaljerade kartor över våra fiskeormråden där vi markerat ut olika hotspots för att ni ska ha ett så lyckat fiske som möjlig under er vistelse.

När ni bokar anger ni i meddelande rutan hur många kajaker ni behöver, samt om ni har övriga önskemål. Exempel på kajaker vi erbjuder är Big Tuna och Cuda från Jackson Kayaks, samt Feel Free Lure 11.5.

Med varje kajak skickar vi med paddel, flytväst och spöhållare.

750 kr per person/natt – Min. 3 Nätter.
Inkl. boende, Kompletta fiskekajaker, sängkläder, båtar med motorer, fiskekort.

[custom-mapping map_id=”640″ height=”300″] [dopbsp id=”1″ lang=”sv”]